Shilajit- mumio

 
Novinka Tip Efekt lupa
 

Schjlajit - mumio

100g

Země původu: Nepál

Dostupnost Skladem
1 890 Kč / ks    
Kód produktu 492
Kategorie Shilajit - Mumio
 

Schjlajit - mumio

100% přírodní, čištěný vysokohorský himalájský šilajit (mumia), vysoké kvality.

Asphaltum Punjabijanum

 100g

Doplněk stravy.

Omlazující elixír, účinný proti stárnutí. Detoxikuje a čistí tělo. Bohatý na antioxidanty.

Pomáhá obnovovat energii a zmírňuje alergie.

Himálajský shilajit vzniká ze stlačených pozůstatků horského kontinentu včetně flory i fauny, starých více než 50 milionů let. Vyskytuje se ve velmi vysokých nadmořských výškách a je vystaven intenzivnímu slunečnímu záření. Dle historických poznatků se nejkvalitnější a nejsilnější shilajit nachází v himálajské oblasti Pákistánu, Tibetu, Nepálu a Indie, avšak objevuje se i v Rusku, Severní Americe a na severu Evropy.

Návod k použití:

Užívejte nejlépe na lačno ráno nebo cca 30 minut před jídlem. Naši lžičkou naberte množství 0,25 g a rozpusťte ve 250 ml teplé (nejlépe filtrované) vody anebo v teplém čaji. Užívejte med pro lepší střebatelnost shilajitu a pro početní benefity - dle ajuvérdy.

Doporučujeme 1 týdenní pauzu po 3 až 4 týdnech užívání. 

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, při pokojové teplotě.Chraňte před přímým sluneční zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Je vždy důležité konzultovat s lékařem před začleněním nových doplňků do vaší stravy.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Při otevírání skleničky se z mumia odpařuje voda a to může začít tuhnout. V takovém případě stačí do skleničky přidat půl lžičky čisté vody, aby získalo svou původní pryskyřičnou formu. Může obsahovat stopy včelího jedu, lidé alergičtí na včelí produkty by měli užívat mumio s opatrností.


Vyrobeno zv Nepálu

Výrobce: Pure Vision Sorig

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: